Samarbejde med Budde Schou A/S

Jeg har et veletableret samarbejde med et af Danmarks ældste og mest anerkendte Patent- og varemærkebureauer Budde Schou A/S. Gennem vores partnerskab leverer jeg skræddersyet advokatarbejde inden for varemærke- og markedsføringsret til deres kunder og hjælper dem med at håndhæve og styrke deres markedsposition.

Hvis du er kunde hos Budde Schou, kan jeg nemt få indblik i jeres portefølje og historik. Dette letter overgangen fra bureau til advokat og gør processen mere omkostningseffektiv for jer. Jeg træder ind, når Budde Schous kunder har brug for en advokat til at føre deres sager videre, herunder håndtering af varemærkekonflikter og retssager samt sager vedrørende overholdelse af markedsføringsloven. Derudover udarbejder og gennemgår jeg diverse kontrakter og aftaler inden for disse områder.

Jeg anbefaler altid mine klienter at anvende Budde Schou til deres varemærkeregistrering og porteføljehåndtering, så de kan drage fordel af bureauets omfattende ekspertise på disse områder.

Mit tætte samarbejde med Budde Schou sikrer en effektiv og smidig proces, hvor jeres behov altid er i fokus. Sammen kan vi tilbyde en helhedsløsning, der dækker alle aspekter af varemærke- og markedsføringsret, fra registrering til konfliktløsning.

Læs mere om Budde Schou A/S og bestil deres ydelser her: www.buddeschou.dk