Rådgivning

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Når I har etableret en rettighed, som for eksempel et varemærke, kan der opstå en række udfordringer, der truer dens eksistens og værdi. Det kan være særdeles frustrerende som virksomhed at opleve, at det brand og de produkter, man har lagt mange kræfter i, bliver udnyttet af andre. Kopiering af produktdesign, ulovlig brug af et varemærke eller krænkelser af markedsføringsloven kan være komplekse at håndtere. Som advokat er jeg her for at hjælpe jer. Jeg sikrer, at jeres rettigheder er godt beskyttet, at overtrædelser håndteres effektivt, og at din virksomhed opererer inden for lovens rammer. Dette giver dig ro til at fokusere på vækst og innovation.

Jeg har en kommerciel og procesøkonomisk tilgang i min rådgivning, så jeres omkostninger kun bliver anvendt på sager, som skaber værdi for jeres virksomhed. Jeg hjælper jer med at målrette indsatsen, så sagerne hvis relevant først løses gennem forhandlinger, så overflødige tiltag ikke sættes i gang.

Eksempler på, hvad jeg kan bistå jer med:

  • Håndhævelse af rettigheder
    Hjælp til at vurdere potentielle krænkelser af dine rettigheder og tager nødvendige juridiske skridt for at beskytte dine interesser. Dette kan blandt andet omfatte at sende advarselsbreve, foretage bevissikring, eller indgå forligsaftaler for at sikre, at din eneret respekteres.
  • Rådgivning om markedsføringskampagner
    Gennemgang af jeres markedsføringsmateriale for at sikre, at de overholder gældende lovgivning og undgår vildledende reklamepraksis.
  • Håndtering af tvister
    Repræsentation i tilfælde af konflikter eller retssager, herunder ved forhandlinger, administrative indsigelser, domæneklagesager og sager ved domstolene i Danmark, for at opnå den bedst mulige løsning for din virksomhed.
  • Licensaftaler og overdragelser
    Jeg udarbejder og forhandler licensaftaler, så du kan udnytte dine rettigheder kommercielt, samt håndterer overdragelser af rettigheder.
  • Due diligence ved fusioner og opkøb
    Gennemførsel af juridisk due diligence for at vurdere styrken og omfanget af immaterielle rettigheder i forbindelse med virksomhedstransaktioner.
  • IPR-Strategier
    Udvikling af strategier for at beskytte og udvide jeres rettigheder på tværs af grænser, herunder samarbejde med udenlandske partnere og advokater.

Med min ekspertise kan jeg hjælpe jer med at navigere i det komplekse juridiske landskab for immaterielle rettigheder, beskytte jeres værdifulde ideer og forretningsudvikling og sikre, at I altid er på forkant med lovgivningen.